"De Wegenbouw-sector in Nederland word al vele jaren belevert met onze epoxies en polyurethanen"

ITS

Begonnen als Europese agent voor de Engelse firma Safeway Traffic Ltd.. Safeway leverde antislipcoatings voor Marine schepen en Offshore helidecks.

ITS heeft in 1999 een volledig produktenpakket ontwikkeld voor Marine decks en offshore helidecks en roro decks. De vaak moeilijke aanbrengcondities plus de gevraagde snelheid heeft producten opgeleverd welke in deze omstandigheden aangebracht kunnen worden.

Deze ervaringen werden meegenomen naar de Wegenbouw-sector in Nederland en tot op heden beleveren wij deze markt met onze epoxies en polyurethanen. De zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding van onze producten heeft de Wegenbouwsector overtuigd van het feit dat onze systemen zeer interessant zijn. Waar andere producten het reeds lang laten afweten, worden onze producten nog steeds naar volle tevredenheid toegepast.

Klanten, architecten en overheden zijn in de tijd overtuigd geraakt van de excellente kwaliteit van de door ons gevoerde coatings. Dit is mede te danken aan onze professionele klantenkring. Nieuwe klanten kunnen altijd rekenen op assistentie van ITS.

Door het groot scale aan voorhanden zijn de product formuleringen zijn wij in staat om onze klanten producten te specificeren welke tot volle tevredenheid aangebracht worden