Minova Carbotech GmbH.

                                   

Minova is een Duitse onderneming met haar hoofdvestiging in Essen, welke zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van injectiesystemen ten behoeve van het waterdicht maken van betonnen constructies en het stabiliseren van ondergronden.

De Mijnbouwsector is sinds lange tijd de grootste afnemer van Minova-produkten en de firma levert nu wereldwijd haar systemen aan deze sector.

De langjarige ervaring in de mijnbouw heeft een groot scala aan produkten opgeleverd, welke ook hun toepassing hebben gevonden in de civiele sector. 

Met trots mag Minova zeggen dat ze vaak bij concurrerende testen als beste gekozen worden. Dit is mede te danken aan de expertise binnen de firma op het gebied van de eigenschappen van haar coatings, doch ook op het op de juiste manier bestrijden van de overlast. De systemen zijn milieuvriendelijk en de meeste produkten zijn goedgekeurd door de Duitse Tüv.

Minova kent een 24 uurs levering, zodat in geval van calamiteiten zeer snel geleverd kan worden aan klanten. Een ander voordeel ligt in het feit dat een totaalpakket aangeboden wordt aan klanten zoals pompen, injectiepackers, ankers etc. Ook qua applicatiebenodigdheden loopt Minova voorop in de ontwikkelingen.

Indien u meer wilt weten kunt u gewoon op het Minova-logo drukken, of het aanvraagformulier invullen.